Velkommen til Helhedsklinikken i Ringsted

Zoneterapeut og Alfa Kinesiolog i Ringsted

5 Comments

 1. Stiftede bekendtskab med Jeanette – Helhedsklinikken – på et kursus der omhandlede stress og smerter og hvordan man selv kunne gøre en forskel for at komme disse onder til livs. Et kursus jeg forventede mig meget af efter 3 års sygdom med stress og smerter, mismod og manglende energi.
  Først var jeg skeptisk overfor alfakinesiologi, men efter 4 måneders behandling er jeg sluppet af med de mange smerter i kroppen og daglige hovedpiner. Jeg har måtte tage en del beslutninger undervejs, idet alfakinesiologi er en hjælp til selvhjælp og i mit tilfælde stillede krav til en livsstilsændring.
  Med Jeanettes kompetente hjælp og gode menneskekundskab har jeg fået troen på at jeg kan komme stressen helt til livs og ser frem til en lysere fremtid i fysisk og mental balance.

 2. Min kone fik kontakt med Dig – Jeanette via en god bekendt, som du havde hjulpet rigtig meget, nå men nok om det. Min kone har nu været hos Dig flere gange, i starten fortalte hun mig ikke så meget om Jeres snak og behandling mm. Men som tiden er gået med flere besøg, er hun langsomt blevet mere og mere menneske igen. Du må havde noget i Dit hjerte som kan blødgøre og forsøde på de rigtige steder.
  Jeg tror også at der er en stor psykologisk indvirkning i Dine behandlinger, min kone er kommet mere i balance med sig selv. Jeg ønsker dog ikke at Dine behandlinger og jeres samtaler skal stoppe, da hun meget gerne skulle komme lidt mere tilbage af det gamle kærlige menneske som ligger gemt i hende.
  Min kone har altid haft MEGET svært ved at åbne sig på for andre end mig, men jeg føler at hun gør det over for Dig. Så mange tak for Din indsats, jeg er ved at få min lille pige tilbage.
  Et STORT tak til Dig Jeanette

 3. Hos Jeanette på Helhedskliniken har jeg oplevet ro, omsorg og indsigt. Jeanette har hjulpet mig til at få en lettere og gladere hverdag – og så er jeg sluppet af med min mangeårige fødevareallergi. Jeg troede det var løgn, men den er god nok!

 4. Startede hos Jeanette i marts 2018 på grund af allergier, stor trang til sukker og fordøjelsesproblemer. Jeanette var hurtig til at spotte hvor hun skulle sætte ind og hvilken behandling jeg skulle have. Meget professionelt.
  Jeg har i dag få problemer med min allegi, min sukkertrang er væk (har ikke rørt slik og chokolade siden, spiste kage få gange og savner det ikke) minimal fordøjelsesproblemer. Har tabt mig og min energi er steget.
  Kan varmt anbefale Helhedsklinikken

 5. Jeg benytter zoneterapien til generel velvære og jeg kan varmt anbefale Jeanette og Helhedsklinikken. Helhedsklinikken er et dejligt sted at komme og få lidt kvalitetstid til sig selv. Behandlingen foregår i behagelige omgivelser. Hos Jeanette føler man sig velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *