Alfa kinesiologi

Stress, hovedpine/migræne, fordøjelsesproblemer, eksem, angst, fobier, søvnbesvær, uro i kroppen og meget mere.

Genkender du en eller flere af ovenstående problemer, kan jeg tilbyde dig hjælp til at finde tilbage til kroppens ressourcer, energi, styrke og balance.

I denne behandling bruger jeg blandt andet muskeltest for at finde kroppens ubalancer.

Jeg kikker både på gærsvampen candida albicans i tyktarmen, energiniveauet i kroppen, kroppens immunforsvar, hjernens samarbejde mellem de 2 hjernehalvdele, chakraerne (7 energicentre i kroppen), følelserne, angst og frygtsituationer. Vi snakker om kost og kosttilskud (herunder essentielle olier/Omega-3-olier). Jeg vil også gå tilbage i dit liv og finde årsagen (via din underbevidsthed) til at din krop reagerer, som den gør.

Jeg vil sætte balance i tingene, men der vil også være opgaver for klienten derhjemme, idet forandringerne i kroppen sker som en proces over en periode. Derfor vil klienten blive involveret i behandlingen, og for at opnå den optimale styrke af behandlingen kræves det, at mine råd følges. Men vi tager det lidt ad gangen, mens klienten får mere og mere overskud og energi. Derfor skal der regnes med op til 2-3 behandlinger, før man får følelsen af flere ressourcer, mere energi og styrke i kroppen.