Zoneterapi

Jeg er både uddannet traditionel og muskulær zoneterapeut samt i median terapi. Desuden er jeg medlem af “Danske Terapeuter”.

Jeg tilbyder dig en dybdegående zoneterapi-behandling (varighed 60 minutter).

Muskulær Zoneterapi er en effektiv, kraftfuld og anderledes måde at udføre zoneterapi på. Formålet er at kunne behandle de fleste muskulære og ledmæssige lidelser og at sætte begrebet balance i højsædet. Med dette menes der både en balance fordelt via rygsøjlen og en energetisk balance.

I forbindelse med en zoneterapi behandling tilbyder jeg NADA, som er 5 NADA-nåle i hvert øre. Jeg har god erfaring med, at hele nervesystemet slapper af, og der bliver åbnet op for de selvberoende processer. Derved får du mere ud af din behandling. Det er uden ekstra omkostninger og kan altid fravælges.

Udover min zoneterapi-uddannelse har jeg videreuddannet mig inden for zoneterapi til spædbørn (baby) og børn i alderen 0-6 år samt zoneterapi og akupressur til gravide, fødende og børn (baby).

Jeg ser foden som et spejl af kroppen, og jeg kan påvirke din krop via muskler,  medianbaner og organer ved at trykke på zoner under fødderne.

Vi mennesker er sammensatte organismer. Hvis der er ubalancer i kroppen, bliver resultatet sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper til at genoprette balancen i kroppen.

Fem gode grunde til at gå til en Zoneterapeut:

Zoneterapi styrker balancen i krop og psyke

Zoneterapi kan fremme din almene sundhed

Zoneterapi kan lindre smerter

Zoneterapi er effektiv som behandling af en række lidelser

Zoneterapi bygger på et helhedssyn på dig og dit liv

Mange går ikke kun til zoneterapi, når de bliver akut syge. De anvender zoneterapien rent forbyggende og som led i en sundere livsførelse.